søndag den 26. august 2012

Blogkaffe hos Signe

Endelig oprandt dagen, hvor blogland skulle til kaffe hos Signes Vals. Jeg havde glædet mig, men også været lidt spændt på, om jeg hørte til i denne gruppe af dedikerede mennesker. Men allerede før man kom til havelågen, lød der munter snakken, og det fortsatte hele dagen. Der er altså noget særligt over folk, der har havens glæder til fælles. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvem du er, og hvor du kommer fra. Det er haver og planter, der er i fokus.


Samtidig tror jeg, at havefolket er nogle af de mest generøse mennesker, der gladeligt deler ud af planter og frø (og gode råd). Som ny blogger uden noget at dele ud af holder man sig lidt tilbage. Ikke desto mindre kom jeg hjem med 8 forskellige frøarter af både stauder og sommerblomster. Og hvis jeg havde vidst, hvor jeg skulle gøre af dem, kunne jeg sagtens have fået uanede mængder af planter med hjem.


Signes have var nøjagtig lige, som man får indtryk af via hendes blog. Magisk sommerhusstemning med smukke grupper af fantastiske beplantninger. Samtidig lægger hun ikke skjul på de projekter, der skal være med til at udvikle hendes hus og have. Andre ville nok kalde det udfordringer, men ikke Signe. Hun ser kun mulighederne. Jeg beundrer virkelig hendes gå-på-mod og drive.


Efter kaffe og dejlig hjemmebag gik bytteriet i gang, og alle var vist godt tilfredse med udbyttet. En kort byge lagde en dæmper på selskabet, og kort tid efter var der almindelig opbrud. Alle gik hjem med stort smil på læben. Mit smil hænger stadig ved, og jeg vil se frem til næste møde i blogland, især hvis der også bliver gensyn med Signes Vals og de forandringer, der skal ske.Tak for en dejlig dag, Signe, og alle jer andre dejlige bloggere og læsere.

5 kommentarer:

 1. Tak i lige måde - det var så hyggeligt at få hilst på dig og snakket lidt. Ja, vi må fortsætte snakken her på bloggene og næste gang vi mødes til et blog-arrangement.

  SvarSlet
 2. Ser ud til at være en dejlig dag! Skønt med dedikerede mennesker og du har ret, positive og generøse. Rammer præcis hovedet på sømmet! Tak for fotos.

  SvarSlet
 3. Jeg har også stadig et stort smil på læben, jeg ikke rigtig kan slippe af med, senvom jeg efterhånden er ved at være helt øm i kinderne af at smile :-)
  Tak fordi du kom og var med til at gøre det til en rigtig dejlig eftermiddag. Og tak for de søde ord om mig og min have her på bloggen :-)
  Håber vi ses igen en anden gang - og jeg vil slet ikke afvise, at jeg slår havelågen op og inviterer til blog-kaffe igen til næste år :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 4. Tak i lige måde. Det var en utrolig hyggelig eftermiddag, som vi kan leve på længe.

  Og enig; Signes energi og entusiasme er hel fantastisk og utroligt så meget hun har skabt på så kort tid :-)

  SvarSlet
 5. Det har været en vidunderlig eftermiddag.
  Jeg håber også, at Signe gentager arrangementet til næste år,både så vi kan ses, alt hvad der er sket siden sidst, men også for at vi kan mødes igen.

  SvarSlet

Hvis du får lyst til at lægge en kommentar, vil jeg læse den med glæde.